Malatya'da Bisiklet Kullanımı Artıyor:Kaybis İstasyonları ve Üyelik İmkanları

Malatya'da Bisiklet Kullanımı Artıyor:Kaybis İstasyonları ve Üyelik İmkanları
Kayseri Ulaşım A.Ş., Kaybis projesiyle Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği'nden "Sürdürülebilir Gelişme Ödülü" kazandı, çevre dostu ve hızlı ulaşım sağlama çabaları takdirle karşılanıyor.

Kaybis, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde Türkiye'de başlatılan ilk bisiklet paylaşım sistemi ve yeni sezona Malatya'da da yayılarak girecek. Şu anda 84 istasyon ve 1000 bisiklete ulaşan Kaybis, Malatyalılara da temiz ve sağlıklı bir ulaşım alternatifi sunacak.

Başkan Büyükkılıç, mobil uygulama ile kiralama modelinin ulaşımı daha da kolaylaştırdığını belirtti. Yeni sezonda vatandaşların bisiklet kullanımını daha da pratik hale getirmek amacıyla, mobil uygulama üzerinden üyelik işlemlerinin yapılabileceğini ve böylece kullanıcıların Kart 38 İşlem Merkezi'ne gitmeye gerek kalmadan sezonluk üyeliklerini aktif hale getirebileceklerini vurguladı.

Bisiklet Paylaşım Sistemimiz Farklı Şehirlerde Hizmet Veriyor

Başkan Büyükkılıç, Kaybis Akıllı Bisiklet paylaşım sisteminin Kayseri içindeki kapsamını genişletirken aynı zamanda 8 farklı şehirde de hizmet sunduğunu belirtti. Bisiklet işletmeciliği ve ürün geliştirme konusundaki deneyimlerini paylaşarak Muğla, Kırklareli, Gaziantep, Mersin, Malatya, Yozgat, Kilis ve Aksaray'daki belediyelerle iş birlikleri yapıldığını ifade etti. Bu iş birlikleri sayesinde vatandaşların bu şehirlerde de bisiklet paylaşım hizmetinden yararlanabileceklerini vurguladı.

Mobil Uygulama İle Bisiklet Kiralamak Çok Kolay

Bisiklet kullanmak isteyenler, Paylaşımlı Bisiklet (Paybis) Mobil uygulamasını telefonlarına indirdikten sonra, üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra Kart 38 işlem merkezine gitmeye gerek kalmadan sezonluk üyeliklerini mobil uygulama üzerinden aktive edebilecekler. Ana ekranda sol alt köşede bulunan 'hesabım' butonuna tıklayarak, bisiklet kullanıcıları, açılan sayfada 'hesap ayarları'na girerek sezonluk üyelik işlemlerini tamamlayabilecekler.

Kayseri Ulaşım A.ş. “sürdürülebilir Gelişme Ödülü” Aldı

Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) tarafından Kaybis projesiyle “Sürdürülebilir Gelişme Ödülü” alan Kayseri Ulaşım A.Ş. giderek artan bir yetkinlikle çevre dostu, konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunma çabalarıyla da dikkat çekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir