Malatya'da Belediye Başkanı ve Esnaf Toplantısı

Malatya'da Belediye Başkanı ve Esnaf Toplantısı
Er ve oda başkanları, esnafın ve şehrin genel sorun ve talepleri hakkında fikir alışverişinde bulunarak çözüm yolları aradılar.

Keskin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ziyaret etti ve görevinde başarılar diledi. Beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile il merkezi ve ilçe esnaf ve sanatlar odası başkanları da bulunuyordu.

Keskin, Büyükşehir Belediye başkanı Sami Er’e görevinde başarılar dileyerek, “Malatya’yı bütün olarak ele alıp, depremde yıkılmış olan şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Esnaf ve sanatkâr camiası olarak bu süreçte her zaman yanınızda olacağız. Eksik gördüğümüz yerde mutlaka uyarı yapacağız. Malatyalıların sizden beklentisi çok yüksek. Biran önce Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıralım. İşinizin zor olduğunu biliyoruz. Çünkü Malatya her tarafı çökmüş bir şehir. Bu nedenle esnaf ve sanatkâr camiası olarak Malatya’nın yanında olmak bizim boynumuzun borcu. Görevinizde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e başarılar dileyerek, Er'in geçmişte TOKİ Başkan Yardımcısı olarak yönettiği ve TOKİ tarafından gerçekleştirilen Küçük Sanayi Siteleri Projelerini hatırlattı ve benzer projelerin Malatya'ya kazandırılması talebinde bulundu.

Ziyaret için teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “TOKİ’de görev yapmış olmam nedeniyle vatandaşımız bize umut beslediler. İnsanlarımızın bir umutları var, sahada dolaşırken bu benim yükümü daha da ağırlaştırıyor. Bizde bu umutları boşa çıkartmamak için gayret gösteriyoruz. Seçimden sonra hemen ilk olarak TOKİ’ye gittim, hatırlarsanız, ilave 15 bin konut yapacağız. Sahada dolaşırken, insanlar ‘Konutlar hak sahiplerine yapılıyor, biz ne olacağız’ diyorlar. TOKİ hemen gelip arazi çalışmalarına başladı. Kamu kaynaklarını Malatya’ya getirmenin hesaplarını yapıyoruz. Karayolları ile görüştük, çok kötü durumda olan çevre yolunun bakımına hemen başlayacaklar. Malatya’yı Malatyalılarla birlikte yöneteceğiz. STK’ların görüşleri bizim için çok önemli. Karar verirken fikir alışverişi olacak.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Er ve oda başkanları, esnafın ve şehrin genel sorun ve talepleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir