Başkan Er, Malatya'nın Durumuyla İlgili Soruları Yanıtladı

Başkan Er, Malatya'nın Durumuyla İlgili Soruları Yanıtladı
Turgut Özal Tabiat Parkı'nda, Başkan Er'e Malatya'nın durumuyla ilgili sorular yöneltildi. Başkan Er, vatandaşların sorularını detaylı bir şekilde cevapladı.

Orduzu Mahallesi'nde yer alan Turgut Özal Tabiat Parkı'nda halkla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, vatandaşların talep, istek ve ihtiyaçlarını doğrudan dinleyerek, öncelikli hedefinin Malatya'nın yeniden canlanması olduğunu vurguladı.

“Amacımız Malatya’mızı Yeniden Ayağa Kaldırmak”

Turgut Özal Tabiat Parkı piknik alanını ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, burada halkın durumunu sorgulayarak, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi.

sami.webp

Piknik alanında Başkan Er ile karşılaşan vatandaşlar, Malatya'nın mevcut durumuyla ilgili Başkan Er'e sorular yönelttiler.

Başkan Er, vatandaşların sorularını cevapsız bırakmayıp, detaylı bir şekilde yanıtladı.Başkan Er, “Malatya’mız için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak ve eski günlerine getirmek. Allah bizlere güç kuvvet versin çünkü biz, Malatya’mız için var gücümüzle çalışacağız .İnşallah Malatya’mızı eski günlerinden daha güzel günlere getireceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir